Cautare

692 de rezultate pentru "vanzari teleroane" (8.33 secunde)
"iPhone este unul dintre cele mai bine vandute smartphone-uri din portofoliul Orange, dar nu este singurul care inregistreaza vanzari bune", a spus Jean Francois Fallacher, CEO al Orange Romania.
Potrivit unul studiu GfK Omnibus, telefoanele de ultima generatie, cu sistem de operare (Android, iOS, Blackberry ) au inregistrat, in ultima vreme, o evolutie de vanzari fulminanta. ... In acest timp, piata de telefoanele mobile clasice au inregistrat o scadere de vanzari de 29%, arata studiul GFK.
Software-ul conceput de compania RetailNext combina datele inregistrate de camerele video cu cele de vanzari si cu alti indicatori (precum datele inregistrate de senzorii de miscare sau de cipurile RFID atasate marfurilor) pentru a identifica factorii care contribuie la vanzari.
RO11952970 Vechile numere de la Romtelecom Deranjamente, relatii clienti si vanzari Romtelecom 1921 - Asistenta deranjamente (apel gratuit din reteaua Romtelecom). 1930 - Vanzari si relatii cu clientii (apel gratuit din reteaua Romtelecom).
Scream Aim Fire a inregistrat vanzari de peste un milion de unitati in toata lumea. ... vanzari de peste 500.000 de exemplare la nivel mondial.
"Imi doresc sa lansez o continuare a programului '3 S - Sanatoasa, Supla, Satula', care a avut foarte mare succes si a realizat vanzari record in Romania" Om de televiziune experimentat, Carmen Bruma este o femeie care isi trateaza cu seriozitate si disciplina nu doar profesia, ci orice proiect in care se implica.
Bogdan Dragnea, director de vanzari la Basilur Tea, ne-a raspuns la cateva intrebari. - Recent, ati participat la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles.
0723.653.313 Departament Vanzari: 0729 998 612 0730 025 872 0724 550 805 vanzari@exotique. E-mail: [email protected] Program:
Evenimentul de pe 18 februarie, a inregistrat vanzari totale de peste 715.000 de euro si o rata de adjudecare de 85,4%. ... Recordul anterior de vanzari intr-o licitație de arta contemporana a fost stabilit in noiembrie 2019.
Lidia Humelnicu, Director vanzari la Stefan - S & JR SRL, participa la expozitia ce are loc in cadrul celui de-al XVII-lea Congres International UNAS care se desfasoara la Sala Palatului intre 2 - 5 octombrie.
Bogdan Dragnea, director de vanzari la Basilur Tea, este prezent cu un stand in cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles, la etajul I.
In acelasi timp, am vrut sa facem ceva mai mult decat sa donam o parte din sumele incasate din vanzari si asa a aparut ideea de a oferi consultatii stomatologice, truse si cursuri de igiena orala", a declarat Adina Bahcevanii, Senior Brand Manager Oral Care.
Vanzarile Diviziei de Diagnostic Divizia de Diagnostic a inregistrat de asemenea vanzari in crestere cu 6% in primele trei trimestre ale anului, atingand 7.835 milioane de franci elvetieni, in principal datorita cererii sustinute pentru produsele de diagnostic imunologic.
Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati, Cristina Vadanovici, director de vanzari Biogenis-banca de celule stem;
Elena Bratu, Director Vanzari Marketing la Plafar, ne-a dat cateva detalii legate de participarea la Nutraceutica, in Pavilionul C 4 de la Romexpo.
Clientii sunt asistati de consilieri de vanzari ce dau indicatii detaliate despre fiecare produs, atenti la nevoile clientului. ... - Sa aiba un cadru modern si credibil, calitate in recomandare, nivel inalt de pregatire a consilierilor de vanzari;
Cristian Pirvu, manager vanzari la Gold Nutrition, a participat recent la Bucharest Running Marathon in Parcul Izvor. La standul sau puteai gasi si achizitiona shot-uri energizante -7 RON, bataone energizante -5 RON, geluri gold nutrition care se iau in timpul alergarii - 5 RON.
Artista Sofia Vicoveanca ne recomanda produsele, ne-a spus Geanny Lungu, director de vanzari la Tara de Sus din Bucovina - Gusturi Regasite.
Se gasesc strict in gama des specialitate si ne adresam in magazinele de specialitate sau restaurante, ne-a spus Alina Vranceanu, Manager Vanzari la Crama Histria.
Este record de vanzari in ziua cu cele mai mari reduceri. Romanii s-au inghesuit de la primele ore ale diminetii sa cumpere electronice si electrocasnice.
google-analytics.com